87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Concursuri Mergi la mare, in Grecia, cu Radio Brașov

Mergi la mare, in Grecia, cu Radio Brașov

04.10.2015

Concursul "Mergi la mare, in Grecia cu Radio Brasov" se desfasoara pe pagina de facebook Radio Brasov: https://www.facebook.com/radiobrasovofficial, iar premiul este o vacanta la mare, in grecia pentru 2 persoane, cu transport si cazare asigurate, timp de 7 nopti la Hotel Kostas, 3 stele*, in Olimpic Beach, Grecia. Plecarea se face in data de 5 iunie.
Premiul este oferit de Agentia Mix Tour, tel. 0765 250 710.

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul "Mergi la mare, in Grecia, cu Radio Brasov" se desfasoara in perioada 30 martie-10 aprilie 2015, pe pagina de facebook

2. Pentru a intra in concurs persoanele, cu varsta peste 18 ani, trebuie sa dea LIKE paginii de facebook Radio Brasov si sa posteze un comentariu la concursul postat impreuna cu afisul concursului. In acest comentariu participantii trebuie sa scrie cu cine vor sa merga in vacanta pentru doua persoane. Comenariul va fi postat dupa modelul "Vreau sa merg la mare cu X", dar se accepta si variante personalizate daca e precizata totusi cea de-a doua persoana care va merge in vacanta. Premiul nu poate fi oferit unei terte persoane iar la concurs trebuie sa participe persoanele care vor place efectiv in vacanta. In cazul familiilor cu copii, copiii trebuie sa plateasca doar transportul.

3. PREMIUL este o vacanta pentru doua persoane, cazare 7 nopti la Hotel Kostas 3 stele*, in statiunea Olimpic Brach, Grecia, plus transport asigurat. Plecarea are loc in data de 5 iunie, din Brasov. Ora si locul plecarii vor fi comunicate ulterior castigatorului. Data plecarii nu poate fi modificata de castigator.

4. La concursul "Mergi la mare, in Grecia, cu Radio Brasov" poate participa orice persoană care face dovada domiciliului sau rezidenţei in România, Judeţul Braşov, care a împlinit vârsta de 18 ani anterior datei de înscriere in concurs. Comentariile pot fi postate pana ce administratorul paginii Radio Brasov va comenta la postarea de concurs mesajul: "Stop comentarii! Stop concurs!"

5. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti cu ajutorul portalului https://www.random.org/, in direct la Radio Brasov, in cadrul emisiunii Dimineata devreme, in data de 10 aprilie 2015. Acesta va fi contactat imediat prin serviciul de mesagerie al facebook si va intra in direct la radio pentru a intra oficial in posesia premiului. Ca dovada a extragerii corecte se va posta pe https://www.facebook.com/radiobrasovofficial un print screen al momentului extragerii, care va coincide cu interventia in direct a realizatorului emisiunii radio.

6. Daca persoana extrasa prin tragere la sorti nu a respectat regulile concursului, se va realiza o noua extragere in aceeasi zi.

7. Toti concurentii care dau like paginii de facebook Radio Brasov si comenteaza la postare precizand persoana cu care vor sa merga la mare, intra automat in concurs si se supun acestui Regulament.

Inapoi la concursuri
Spune-le si prietenilor de concurs pe: