87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Concursuri Câștigă o bicicletă Pegas

Câștigă o bicicletă Pegas

04.10.2015

În perioada 7 - 11 septembrie 2015 se desfășoară la Radio Brașov un concurs ce are ca premiu o bicicletă Pegas pentru adulți oferită de Casa Bicicletelor, de pe str. Avram Iancu, nr. 54 A, Brașov.

REGULAMENT
Poți câștiga o bicicletă Pegas pentru adulți dacă asculți în fiecare zi din această săptămână Radio Brașov. Vei auzi câte un indiciu pe zi, pe care trebuie să îl notezi. Până vineri trebuie să aduni 5 indicii, cu care vei forma o propoziție. Indiciile se vor auzi în fiecare emisiune de la Radio Brașov.
Înscrie-te la concurs cu UN SINGUR SMS cu textul "bicicleta", la nr. 0728 600 900, cu tarif normal.
Vineri, pe 11 septembrie, după ce se va auzi la emisiunea Dimineața devreme și ultimul indiciu, realizăm tragrea la sorți. Posesorul SMS-ul extras va fi sunat, iar dacă știe toate cele 5 indicii va câștiga bicicleta Pegas!

1. Cu un singur SMS cu textul "bicicleta" te inscrii la extragerea la sorti.
2. Extragerea se va realiza cu ajutorul portalului https://www.random.org/, în direct la Radio Brașov, în cadrul emisiunii Dimineața devreme, din data de 11 septembrie, după ce la radio se va auzi ultimul indiciu din concurs.
3. Ascultătorul extras va fi sunat în direct, iar dacă va ști cele 5 indicii care formează împreună o propoziție va câștiga bicicleta.
4. Dacă ascultătorul sunat în direct nu știe indiciile, atunci se va efectua o nouă extragere până cineva va ști să formuleze propoziția corectă.
5. La acest concurs poate participa orice persoană care face dovada domiciliului sau rezidenţei în România, Judeţul Braşov.
6. Toți concurenții care trimit un SMS cu textul "bicicleta" intră automat în concurs și se supun acestui Regulament.

Succes tuturor!

Inapoi la concursuri
Spune-le si prietenilor de concurs pe: