87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Ultima casă în care a locuit Kurt Cobain, scoasă la vânzare
Inapoi

Ultima casă în care a locuit Kurt Cobain, scoasă la vânzare

11.10.2019

Ultima locuinţă a lui cântărețului Kurt Cobain din Seattle, achiziţionată cu câteva luni înainte de a-și pune capăt zilelor, în care a trăit alături de soţia sa şi de fiica lor, a fost scoasă la vânzare pentru 7,5 milioane de dolari. Anunţul imobiliar a fost publicat de o agenţie, care o prezintă drept o oportunitate unică. Văduva lui Cobain, Courtney Love vânduse proprietatea la 3 ani de la moartea legendarului solist al trupei Nirvana.

Agenția imobiliară scrie că locuința a fost construită în 1902, că este bine întreţinută, situată în centrul parcului din cartierul Denny Blaine, și că are 760 de metri pătraţi, dispunând de patru camere şi de patru săli de baie. Anunțul online omite să menţioneze tragedia petrecută în incintă.

Născut la 20 februarie 1967, Kurt Cobain a fondat Nirvana în 1987, la Aberdeen. Trupa, care s-a stabilit mai târziu în Seattle, a lansat trei albume de studio: Bleach (1989), Nevermind (1991) şi In Utero (1993). În 2014, formația a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 5 aprilie 1994, Kurt Cobain s-a împuşcat mortal, la vârsta de 27 de ani, trupul său neînsuflețit fiind descoperit trei zile mai târziu. La fața locului, polițiștii au descoperit arma şi un bilet de adio.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie