87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Turneul Spice Girls a fost compromis
Inapoi

Turneul Spice Girls a fost compromis

09.04.2019

Potrivit presei britanice, turneul mondial al trupei Spice Girls va fi anulat în urma dezvăluirilor făcute de Mel B, potrivit cărora ar fi avut o aventură sexuală cu Geri Horner. 

Patru dintre membrele trupei trebuiau să se reunească pentru un turneu mondial, care urma a debuta pe 1 iunie cu un concert pe stadionul Etihad din Manchester.   

În urma dezvăluirilor făcute de Mel B, turneul mondial nu va mai avea loc, relaţia dintre cele două fiind tensionată, întrucât Geri Horner susţine că aventura amoroasă este o poveste fabricată pentru publicitate.   

Reprezentanţii trupei nu au confirmat încă anularea turneului mondial, dar surse apropiate vedetelor au declarat că situaţia este una „dramatică“, artistele urmând a susține doar concertele programate în Marea Britanie, având în vedere că au semnat deja un contract şi nu vor să-şi dezamăgească fanii.

Formată în 1994, trupa pop britanică Spice Girls, din componenţa căreia au făcut parte Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner, Emma Bunton şi Victoria Beckham, a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  „Wannabe“ şi „Say You’ll Be There“ în fruntea topurilor din toată lumea.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie