87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden "The Dark Tower", de Stephen King, pe marile ecrane
Inapoi

"The Dark Tower", de Stephen King, pe marile ecrane

02.03.2016

Seria fantasy-horror „The Dark Tower“, semnată de Stephen King, va avea o adaptare cinematografică, iar protagonişti vor fi actorii Idris Elba şi Matthew McConaughey, notează adevărul.ro. Actorul britanic Idris Elba îl va juca pe Roland Deschain, iar americanul Matthew McConaughey va intra în rolul„omului în negru“, un vrăjitor misterios.

Într-un interviu recent, Stephen King şi Nikolaj Arcel, regizorul şi co-scenaristul filmului, au spus că ideea unei adaptări cinematografice a trecut prin mai multe mâini în ultimul deceniu şi a ajuns în mai multe studiouri. Seria are opt volume, deci va fi destul de complicat de transpus pe marile ecrane. „A fost o călătorie lungă de la cărţi la film. Când mă gândesc că am început aceste poveşti pe vremea când eram în primul an de liceu, locuiam într-o cameră mizerabilă lângă râul Maine, iar acum, în sfârşit, sunt în faza de pre-producţie. Sunt încântat şi puţin surprins“, a declarat Stephen King.

Regizorul Nikolaj Arcel, cunoscut pentru filmul danez „A Royal Affair“ (2012), nu a dezvăluit asupra căror cărţi se va concentra filmul, dar a anunţat că va începe filmările în Africa de Sud, peste şapte săptămâni. „Îl vizualizam în rolul lui Roland pe Clint Eastwood, însă îmi place la nebunie Idris Alba. Cred că este un actor genial, unul dintre cei mai buni la momentul actual“, a mai spus autorul Stephen King.

Actorul Matthew McConaughey a fost recompensat cu Oscarul pentru rolul principal din drama „Dallas Buyers Club“, iar din echipa de producţie face parte şi scenaristul Akiva Goldsman, câştigător al unui Oscar pentru Cel mai bun scenariu ("A Beautiful Mind"). Lungmetrajul va fi lansat pe 13 ianuarie 2017.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie