87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Radio Brașov - Pink Floyd lansează astăzi prima piesă, după un sfert de secol de pauză
Inapoi

Radio Brașov - Pink Floyd lansează astăzi prima piesă, după un sfert de secol de pauză

08.04.2022

Formația rock, Pink Floyd revine în industria muzicală după o pauză de 28 de ani, lansând o piesă pentru a susține Ucraina. Vocea unui soldat ucrainean din prima linie se aude în piesa ”Hey, Hey, Rise Up”, alături de cei patru membri ai trupei.

Deși nimeni nu ar fi prevestit această reuniune, Pink Floyd, cu o activitate de peste 50 de ani, reușește să își încânte fanii cu noua sa melodie ”Hey, Hey, Rise Up”. În piesa deja lansată, va putea fi auzită vocea unui soldat ucrainean din prima linie, Andriy Khlynyuk, care la rândul său face parte dintr-o trupă.

Pink Floyd a preluat o înregistrare cu soldatul ucrainean, cântând în Piaţa Sofiyskaya din Kiev, pe care a integrat-o ulterior în noua sa piesă.

Toate câștigurile de pe urma piesei vor fi direcționate ONG-ului “Ukrainian Humanitarian Relief”, acest anunț fiind făcut pe pagina de Twitter a trupei.

”Hey, Hey, Rise Up” este prima compoziție originală lansată după cea din 1994 și anume ”The Division Bell”. Cu toate că trupa s-a retras atunci, în anul 2014 a fost lansat albumul „The Endless River”.

 

Cătălina Dumitrache

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie