87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Madonna va cânta la Eurovision 2019
Inapoi

Madonna va cânta la Eurovision 2019

09.04.2019

Cântăreaţa americană Madonna, în vârstă de 60 de ani, va cânta la Eurovision Song Contest, în mai, la Tel Aviv.  

Potrivit presei internaționale, onorariul vedetei americane va costa aproximativ 1 milion de dolari, suma urmând a fi oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, care a finanţat mai multe proiecte majore. De asemenea, el a donat recent 5 milioane de dolari organizaţiei nonprofit „SpaceIL“, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union, cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, în Elveţia. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul timpului, pe scena Eurovision se numără ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno și Celine Dion.

Sub sloganul „Dare to dream“, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele programate pe 14 şi 16 mai, iar finala, pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România, vor mai participa 40 de ţări, după ce Ucraina a renunţat.

Reprezentanta țării noastre, Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”, va intra în concurs în a doua semifinală.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie