87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Lucia & Band, în deschiderea „The Motans Grand Concert"
Inapoi

Lucia & Band, în deschiderea „The Motans Grand Concert"

26.03.2019

Primul concert de anvergură din cariera artistului The Motans va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane, iar Lucia este cea care va cânta în deschiderea acestui show suprarealist, un adevărat spectacol de lumini.

Aceasta este doar prima dintre multele surprize promise de Denis Roabeș, artistul The Motans, care își propune să creeze, odată cu acest concert, o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.
 
Lucia este o prezență delicată în industria muzicală actuală. A început să cânte în 2011, iar piesele ei au cucerit de la început prin sensibilitate și emoție puternică. Cel mai recent album al său se intitulează „Samsara”, iar piesele incluse tratează teme precum moartea, existența, introspecția, percepția de sine. Al doilea album de studio al Luciei, „Samsara” îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde.
 
Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus" , care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.
 
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.themotans.com/.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie