87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Ce e nou în lume EsDent așază un nou zâmbet frumos și sănătos pe fața Brașovului
Inapoi

EsDent așază un nou zâmbet frumos și sănătos pe fața Brașovului

08.09.2021

În urmă cu 11 ani, familia Halmaghi deschidea primele cabinete stomatologice în Brașov, situate pe str. Carpaților nr. 29 și Calea București, nr. 50, ghidându-se după filozofia care îmbină cu succes pasiunea, tehnologia de ultimă generație și empatia pentru pacient.

Prin pasiunea pe care specialiștii EsDent au investit-o mereu în serviciile stomatologice personalizate și explicate în detaliu, precum și selectarea cu rigurozitate a tehnologiei și echipei medicale au câștigat, încă de la început, încrederea pacienților pe termen lung.

Acesta este, cu siguranță, motivul pentru care peste 57.100 de pacienți eu trecut, până în prezent, pragul cabinetelor stomatologice EsDent și au beneficiat de o experiență stomatologică deosebită: servicii și tratamente de stomatologie generală, implantologie, protetică dentară, ortodonție, chirurgie dentară, endodonție, profilaxie și cosmetică dentară la cele mai înalte standarde într-un mediu extrem de sigur și plăcut, minim invazive și cu rezultate remarcabile.

O nouă clinică multidisciplinară

Joi, 1 septembrie 2021, EsDent, după o investiție considerabilă, a mai adăugat 17 cabinete ultramoderne pe strada Aural Vlaicu, nr. 109, într-o clinică în care este aplicată o abordare multidisciplinară, care scutește pacientul de drumuri suplimentare pentru alte analize și investigații și oferă mai mult confort și siguranță.

Prin investiții realizate în special în tehnologie de ultimă generație, clinica poate oferi pacienților tratamente precise și confortabile, indiferent de gradul de dificultate al acestora.

Acesta este un moment de împlinire, pentru că am reușit după foarte mulți ani de muncă să crăm într-adevăr o clinică multidisciplinară, în care să avem totul la un loc, susținuți în permanență de echipa medicală. Cred că, în acest moment, putem să le oferim brașovenilor ceva în plus. Cel mai important lucru care ne-a ghidat din primele momente este focusul pe tratamente stomatologice efectuate corect și la nivel cât mai înalt și mulțumirea pacientului” a declarat Halmaghi Szobolcs manager general EsDent.

Personal medical de excepție

Echipa de specialiști cu experiență, oferă pacienților garanția unui diagnostic corect și un tratament stomatologic la cel mai înalt nivel de acruatețe și eficacitate.

„Echipa noastră este o echipă foarte fantastică, dacă pot să o numesc așa! Este alături de noi și este compusă din medici specialiști, dedicați meseriei lor și care lucrează împreună cu pacientul pentru a dezvolta un plan de tratament care să răspundă nevoilor stomatologice imediate, pe termen mediu sau lung.” a precizat administratorul clinicii EsDent Elena Halmaghi.

Confort și siguranță la superlativ

Specialiștii EsDent respectă protocoale stricte de sterilizare și dezinfectare. Sterilizarea se face la cele mai înalte standarde ale lumii, eliminând aproape în totalitate factorul uman, astfel încât pacienții să se simtă confortabil și în siguranță pe toată durata vizitei la cabinet.

Copiii beneficiază și ei de cabinete dedicate lor, din care nu lipsesc Zâna Măseluță sau Superman, iar în zona de implant și chirurgie se fac intervenții spectaculoase care scutesc pacientul de durere și disconfortul perioadei în care dantura este în suferință.

“Dorim ca toți pacienții noștri să se simtă bine. Să nu vină la stomatolog timorați ci să vină cu plăcere. De aceea am creat un ambient atât de familiar, în care pacientul ca să se simtă confortabil și în siguranță.” Dionisie Forro director general EsDent

Coordonate clinica EsDent

Program
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: Închis

Adresă
Str. Aurel Vlaciu, nr. 109, Brașov

Telefon
0368 808 700

Web
www.esdent.eu
office_plus@esdent.eu

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie