87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Disney lansează "Cartea Junglei" în India
Inapoi

Disney lansează "Cartea Junglei" în India

08.04.2016

Premiera mondială a noii versiuni a filmului de animație "Cartea Junglei", bazată pe cartea scriitorului britanic Rudyard Kipling, are loc pe 8 aprilie, în India, țara unde se petrec aventurile lui Mowgli, notează agerpres.ro. "Suntem entuziasmați să anunțăm premiera noului film de animație "Cartea Junglei" pe 8 aprilie 2016 în India, cu o săptămână înainte de lansarea în SUA", se arată într-un mesaj postat pe Twitter de Disney Films India.

Noua producţie, regizată de Jon Favreau, a reunit vocile actorilor Scarlett Johansson (șarpele boa Kaa), Bill Murray (ursul Baloo) şi Ben Kingsley (pantera Bagheera ), iar rolul lui Mowgli este jucat Neel Sethi (12 ani), de origine indiană. Versiunea clasică, din 1967, s-a bucurat de mare succes şi a devenit celebră mai ales pentru partiturile sale de jazz. Noul film "Cartea Junglei" coincide cu aniversarea a 150 de ani de la nașterea lui Kipling.

Anul viitor, studioul Warner Bross va lansa o altă versiune "Cartea Junglei", apelând la vocile lui Christian Bale (Bagheera), Cate Blanchett (Kaa) sau Benedict Cumberbatch (tigrul Shere Khan).

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie