87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Copiii Juliei Roberts nu au voie pe rețelele sociale
Inapoi

Copiii Juliei Roberts nu au voie pe rețelele sociale

27.03.2019

Julia Roberts a vorbit despre rolul de părinte şi a mărturisit că este destul de severă cu copiii ei, cărora le-a interzis să folosească reţelele sociale şi le-a limitat timpul petrecut în faţa televizorului.

Într-un interviu pentru The Sun, actriţa în vârstă de 51 de ani a declarat că le-a interzis celor trei copii ai ei, aflaţi la vârsta adolescenţei, să folosească reţelele de socializare, dar şi să petreacă prea mult timp în faţa televizorului, pentru a nu-i supune „presiunii vieţii moderne“.

Cu toate că este adepta impunerii unor limite în privinţa educării copiilor, Julia Roberts a mărturisit că nu-şi pedepseşte copiii, ci preferă să aibă discuţii oneste cu aceştia. Ea a mai spus că nu vrea ca cei trei copii ai ei să treacă prin aceleaşi probleme prin care a trecut ea în copilărie, dar vrea ca ei să aibă deprinderi de viaţă importante precum aranjarea patului, spălatul rufelor sau gătitul.

Julia Roberts este căsătorită din 2002 cu Daniel Moder şi au împreună trei copii: gemenii Hazel şi Finn, în vârstă de 14 ani, şi Henry, în vârstă de 11 ani.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie