87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Brian May, chitaristul trupei Queen, in Romania
Inapoi

Brian May, chitaristul trupei Queen, in Romania

15.10.2015

Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, compozitor, producator si unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai lumii, va ajunge pentru prima data in Romania in primavara anului urmator. Artistul va sustine un concert pe 14 martie 2016, la Sala Palatului, impreuna cu Kerry Ellis, una dintre noile senzatii de pe Broadway si West End-ul londonez.

Show-ul de la Bucuresti este inclus din cea de-a doua parte a turneului „One Voice”, care cuprinde alte 11 concerte in Europa de Est, programate pentru luna martie a anului urmator.

Brian May este unul dintre membrii fondatori ai trupei Queen, alaturi de Freddie Mercury si de tobosarul  Roger Taylor, fiind totodata compozitorul catorva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: "We Will Rock You", "I Want It All", "Who Wants to Live Forever" sau "The Show Must Go On".

Brian May este considerat totodata unul dintre cei mai buni chitaristi ai lumii, acesta fiind inclus pe pozitia a saptea in clasamentul realizat de Planet Rock, pe locul 26 in lista celor de la Rolling Stone, si pe locul 2 in urma voturilor stranse de Guitar World in 2012.

Alaturi de nelipsitele piese Queen, concertul de la Bucuresti va mai cuprinde si interpretari ale unor hituri clasice, inclusiv piese The Beatles.

Biletele pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro si din retelele afiliate la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 121.50 lei, 175.50 lei,  247.50 lei, 337.50 lei sau  436.50 lei, preturi la care se adauga comisioanele de ticketing.


Sursa: mtv.ro

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie