87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Will Smith nu mai poate participa la Premiile Oscar timp de 10 ani
Inapoi

Will Smith nu mai poate participa la Premiile Oscar timp de 10 ani

12.04.2022

"Palma de Oscar" i-a adus actorului Will Smith o sancțiune dură de la Academia Americană de Film. Acesta nu mai poate participa la Premilie Oscar, 10 ani de acum înainte, din cauza incidentului violent petrecut la ediția din 2022. 

Gestul lui Will Smith pare că nu îi aduce prea multe beneficii în cariera sa. Acesta nu va mai putea participa la gala Oscar pentru următorii 10 ani, în persoană sau virtual, decizia fiind luată de Consiliul Guvernatorilor din Los Angeles, California. După eveniment, Smith și-a anunțat plecarea din Academie, înainte de verdictul consiliului, relatează CNN.

„Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith”, se precizează în comunicatul Academiei de Film.

Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith după ce prezentatorul a făcut o glumă la adresa soției lui Will, Jada, care suferă de alopecie (afecțiune care cauzează căderea părului).

Răspunsul actorului a fost scurt și succint: „Accept și respect decizia Academiei”, conformându-se cu sancțiunea primită.

Mai multe platforme precum Netflix și HBO GO anunță retragerea filmelor în care va juca Will Smith după incidentul de la gala Oscar.

Cătălina Dumitrache

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie