87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Vrei să îți faci ordine în bibliotecă? 5 motive să apelezi la serviciile unui anticariat
Inapoi

Vrei să îți faci ordine în bibliotecă? 5 motive să apelezi la serviciile unui anticariat

29.12.2021

Când vine vorba despre organizarea cărților din bibliotecă, fiecare cititor are un anumit stil pe care îl preferă, însă, dacă pe rafturi există un număr prea mare de cărți, acest lucru te poate împiedica să obții acel efect de spațietate și, în același timp, să oferi camerei un aspect modern.

Cu siguranță, de-a lungul timpului ai strâns o mulțime de titluri pe care le-ai citit cu plăcere, însă, după finalizarea lecturii, nu ai revenit asupra lor, astfel că toate acele cărți citite de-a lungul anilor au ajuns să ocupe spațiul din bibliotecă fară să îți mai aducă vreun beneficiu. De aceea, dacă te-ai decis să-ți eliberezi rafturile din bibliotecă, poți apela la serviciile unui anticariat din Brașov. În continuare, îți prezentăm care sunt motivele principale pentru care este recomandat să apelezi la serviciile unui anticariat din Brașov, dar și beneficiile pe care le obții atunci când faci această alegere:

1. Când vrei să dai un nou aspect locuinței

Biblioteca, obiectul central al camerei în care este amplasată, poate să creeze senzația de spațiu mic atunci când rafturile sunt mult prea încărcate. Astfel că, oricând dorești să dai un nou aspect locuinței, apelând la serviciile unui anticariat din Brașov, poți vinde cărțile care nu îți mai sunt utile în prezent, obținând astfel mai mult spațiu în casă. Prin eliberarea rafturilor de acele cărți vechi pe care le-ai citit în urmă cu mult timp, vei putea organiza respectiva cameră mult mai rapid, iar curățenia o vei realiza într-un timp mult mai scurt.

2. Când ai nevoie să obții o sumă de bani

Orice proiect ți-ai dori să realizezi, anticarii cu experiență în achiziția cărților îți vor oferi o evaluare corectă a titlurilor pe care vrei să le vinzi, iar banii îi vei primi în numerar, pe loc, ca atare te vei putea folosi de ei imediat. Un anticariat cumpără cărți din diverse domenii, precum: cărți pentru copii, psihologie, filosofie, cărți tehnice, bibliofilie și chiar cărți noi. Cu banii pe care îi obții din vânzarea cărților poți investi într-un nou domeniu de care ești pasionat, mai ales că Anul Nou este un bun prilej pentru a-ți seta noi obiective.

3. Ai cărți pentru copii

Copiii cresc foarte repede și la fel de repede se schimbă și preferințele în materie de lectură ale acestora. Cu fiecare an academic, se schimbă și programa școlară, dar și operele studiate, astfel că biblioteca celor mici poate deveni rapid neîncăpătoare. Un anticariat te va ajuta să scapi de toate acele cărți pe care le-ai citit cu drag copiilor atunci când erau mici, însă acum nu mai sunt potrivite vârstei lor.

4. Vrei să-ți eliberezi rapid biblioteca

Când apelezi la serviciile unui anticariat, deplasarea, evaluarea dar și ridicarea cărților de la domiciliul tău sunt servicii gratuite oferite de către anticariat. Tot ce trebuie să faci este să selectezi cărțile din bibliotecă la care dorești să renunți, apoi să contactezi echipa de achiziții a anticariatului cu care să stabilești ziua și ora la care ești disponibil pentru ca aceștia să se deplaseze la domiciliul tău. Banii pentru volumele pe care le-ai vândut ți se acordă în numerar, pe loc, fără ca tu să fii nevoit să faci alte drumuri.

5. Ești un susținător al lecturii

În anticariate se găsesc titluri care, fie nu au mai fost reeditate, fie au stocuri epuizate în librării. Aceste cărți au putut fi puse pe piață din nou pentru că alți cititori au ales să își vândă titlurile care nu le mai erau utile. În oferta anticariatelor se găsesc, de exemplu, numeroase titluri care sunt necesare pentru studiul academic. Când alegi să colaborezi cu un anticariat nu numai că susții pasiunea pentru lectură a altor cititori, ci contribui și la protejarea mediului.
Oferă-le și tu o nouă viață cărților pe care le-ai îndrăgit apelând la serviciile unui anticariat din Brașov și dă-le șansa și altor iubitori de lectură să se bucure de volumele care ție ți-au fost alături de-a lungul timpului.
 

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie