87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Viaţă de câine... cu sânge albastru
Inapoi

Viaţă de câine... cu sânge albastru

01.03.2016

Câinii Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit primesc hrana în ordinea vârstei lor, au un meniu personalizat și sunt tratați cu medicamente homeopatice, relatează EFE, citând informații furnizate de antrenorul celebrelor mascote din rasa Corgi, Roger Mugford.

Într-un interviu acordat revistei britanice ''Town & Country'', acest psiholog specializat în comportamentul animal a relatat că patrupedele atât de îndrăgite de suverana britanică mănâncă din veselă de argint și porțelan, iar masa le este servită de un majordom.

''Regina se așează în fața câinilor, care stau în jurul ei în semicerc, și îi hrănește pe rând pe fiecare'', a povestit Roger Mugford, adăugând că, în timp ce iau masa cei vârstnici, cei mai tineri ''rămân așezați la locul lor, așteptând cu răbdare să le vină rândul''.

Totodată, el a menționat că regina are norme clare în privința modului în care pot fi tratați și educați favoriții ei Corgi. ''Nu tolerează lipsa de amabilitate și-mi aduc aminte că a rămas cu o părere dezagreabilă în legătură cu președintele (SUA) Lyndon B. Johnson după ce acesta i-a luat câinii de urechi'', a declarat antrenorul. ''Când vorbește despre câinii ei Corgi sau despre caii ei, i se vede o latură total diferită, fiind mult mai relaxată'', a mai spus el.

Primul Corgi al Reginei Elisabeta a II-a s-a numit Susan și a fost un dar primit de la tatăl ei, Regele George al VI-lea, la împlinirea a 18 ani. De-a lungul vieții, ea a deținut peste 30 de câini din această rasă, toți urmași ai lui Susan.

În prezent, suverana mai are doar doi Corgi — Holly și Willow — și alți doi câini — Candy și Vulcan — care sunt o încrucișare de Corgi și Dachshund.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie