87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Urmatorul Iron Man va fi o fata de 15 ani
Inapoi

Urmatorul Iron Man va fi o fata de 15 ani

07.07.2016

Fanii "Iron Man" au crescut avandu-l ca idol pe inventatorul miliardar Tony Stark, dar odata cu trecerea anilor se schimba si personajele. Acum, compania de productie Marvel a dezvaluit ca personajul principal al viitorului film din seria "Iron Man" este o fata de culoare in varsta de 15 ani.

Anuntarea noului personaj, care este un geniu al stiintei, nascut la Chicago, a starnit valuri de reactii in mediul online, potrivit BBC.

"Povestea acestei femei tinere, stralucite, a carei viata a fost marcata de tragedii si violente, dar care si-a continuat studiile m-a inspirat. M-am gandit ca este cea mai moderna versiune a unui supererou sau supereroine", a spus scriitorul Brian Michael Bendis pentru revista Time.

Ideea de a crea personajul Riri Williams i-a venit lui Williams dupa ce, spune el, a fost prins de "haosul si violenta" orasului Chicago.

Fanii vor fi nevoiti, insa, sa mai astepte pentru a afla ceea ce se va intampla cu celebrul Tony Stark, rol interpretat in ultimii ani de Robert John Downey Jr.

Anul acesta Marvel implineste 75 de ani si, pentru a marca acest eveniment, va amplasa o statuie a personajului Captain America in cartierul Brooklyn din New York.



Sursa: www.ziare.com

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie