87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Trupa Guns N' Roses a revenit pe scena după 23 de ani de la destrămare
Inapoi

Trupa Guns N' Roses a revenit pe scena după 23 de ani de la destrămare

05.04.2016

Guns N' Roses a susținut pe 1 aprilie 2016 primul show în componența clasică a formației. Momentul a marcat încheierea unei pauze de 23 de ani de când Slash, Axl și Duff McKagan nu mai cântaseră împreună într-un concert. Cum era de așteptat, fanii au captat pe telefon secvențe din acest show, vestea despre concertul surpriză Guns N' Roses răspândindu-se rapid.

Evenimentul a fost unul surpriză, fiind programat probabil pe 1 aprilie tocmai pentru a părea ușor incert și a-i aduce la concert pe cei mai înfocați fani. Ne referim, mai exact, la cei care nu și-ar fi asumat riscul de a rata un show Guns N' Rosesdoar pentru că data din calendar indică faptul că ar putea fi o păcăleală. Astfel de fani au stat la o coadă infernală pentru a cumpăra cele 450 de bilete puse în vânzare pentru concertul din clubul Troubadour. Din fericire pentru ei, anunțul susținerii acestui eveniment restrâns nu a fost o glumă, timpul petrecut la coada de bilete fiind recompensat cu locuri la primul show al trupei reunite Guns N' Roses.

Așadar, pe 1 aprilie, Axl Rose, Slash și Duff McKagan au urcat din nou pe scenă în uralele publicului. Cei 3 au fost acompaniați de clăparul Dizzy Reed, chitaristulRichard Fortus, toboșarul Frank Ferrer și Melissa Reese, care l-a înlocuit pe Chris Pittman, cel de-al doilea clăpar al trupei. În această componență au fost interpretate 17 piese.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie