87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Solistul AC/DC, Brian Johnson, se simte "trădat" şi "marginalizat" de colegii săi de trupă
Inapoi

Solistul AC/DC, Brian Johnson, se simte "trădat" şi "marginalizat" de colegii săi de trupă

18.03.2016

La începutul lui martie, trupa AC/DC a fost nevoită să-şi amâne turneul "Rock Or Bust"din America de Nord,după ce solistul formaţei,Brian Johnson,a primit vestea că îşi va pierde auzul,dar Johnson i-ar fi declarat recent prietenului său Jim Breuer, că se simte "trădat"şi "margializat"de colegii săi.

Vedetele heavy rock şi-au amânat şi îşi reprogramează toate cele zece spectacole din cadrul turneului lor american, după ce Johnson, în vârstă de 68 de ani, a primit diagnosticul din partea medicilor că va surzi permanent dacă va mai cânta alături de colegii săi.

Johnson simte că diagnostul nu este atât de rău pe cât pare, şi speră să se ajungă la o înţelegere prin care să poată cânta încă în concerte în aer liber. El s-ar fi supărat pe faptul că colegii săi l-au scos la propriu din formaţie printr-un comunicat de presă făcut chiar a doua zi.

Trupa AC/DC a susţinut, pe 16 mai 2010, un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după "Stiff Upper Lip", susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.


Sursa: www.mediafax.ro

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie