87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Smiley și primăvara e pe val
Inapoi

Smiley și primăvara e pe val

18.04.2017

Smiley trece printr-o perioadă excelentă. În anul în care sărbătorește 10 ani de la lansarea carierei solo, artistul înregistrează performanțe remarcabile. În doar 24 de ore de la lansarea piesei „De unde vii la ora asta?”, Smiley a avut peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, a ajuns pe locul 1 pe iTunes și în recomandările YouTube și este prezent cu 3 piese în top 10 al difuzărilor pe radiouri.

Potrivit Best Music, artistul este impresionat de sprijinul fanilor: „Multumesc! Este uluitoare performanta pe care am inregistrat-o cu piesa asta si simt sa spun in primul rand ca le sunt recunoscator celor care au ascultat-o si au distribuit-o. Le multumesc mult. Nici nu banuiesc ei cat de important este un share pentru un artist, cata bucurie aduce, cata satisfactie, cata implinire. Asa ca, le multumesc celor care ma asculta si ma simt dator sa le promit ca voi incerca sa fac din anul asta 10 unul memorabil”, a declarat Smiley.

În 2017, cântărețul sărbătorește 10 ani de carieră solo, motiv pentru care le-a pregătit multe surprize fanilor. În martie, de pildă, Smiley a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovații și confesiuni muzicale multimedia. Astfel, timp de 10 luni, pe data de 10, vor avea loc lansări de piese și clipuri noi. În plus, Smiley va da o petrecere de ziua lui, sub forma unui concert, care va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane.

Tot în cadrul proiectului #Smiley10, artistul își va lansa noul album. De asemenea, și-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul său de YouTube și a marcat performanța de a fi primul artist care are propria colecție de GIF-uri, inspirată din versurile, chipul și reacțiile lui. Totodată, va avea colecții aniversare de haine și accesorii și va desfășura nenumărate acțiuni prin care își va recompensa comunitatea pentru fidelitate și afecțiune.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie