87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica S-a lansat o nouă platformă dedicată muzicii
Inapoi

S-a lansat o nouă platformă dedicată muzicii

18.04.2017

Mihai Gruia, fost membru al trupei Akcent, lansează un nou site dedicat iubitorilor de muzică numit Music Lyrics.

Așa cum îi sugerează și numele, această platformă va cuprinde versuri pentru melodii care aparțin unei palete variate de genuri muzicale, propunându-și, totodată, să realizeze o agregare completă a detaliilor relevante referitoare la artiștii care le interpretează, dar și la compozitori și publisheri. Utilizatorii pot accesa astfel toate informațiile pe care și le doresc cu un simplu click, dintr-o singură sursă, nu din platforme online diferite, așa cum se întampla până acum.

Muzica este parte din viața mea, iar ca mine sunt milioane de oameni în întreaga lume. Câți dintre noi nu am căutat măcar o dată în viață versurile unei melodii preferate pentru a putea cânta alături de artistul favorit în timp ce piesa se auzea la radio? Cât timp nu am petrecut pe internet în cautarea mai multor informații despre trupele în vogă? Alături de echipa mea, mi-am propus să integrez într-o singură platformă toate aceste detalii, creând, totodată, o adevarată comunitate internațională a fanilor muzicii. Așa a luat naștere proiectul Music Lyrics”, a declarat Mihai Gruia.

Fiecare artist are propria pagină în platforma unde fanii săi pot găsi detalii biografice, dar și informații despre discografia sa completă. Utilizatorii au, de asemenea, posibilitatea de a se înregistra pe site pentru a obține astfel mai multe opțiuni de acces, toate disponibile gratuit, și pentru a adăuga, la rândul lor, informații despre artiștii favoriți.

Noua platformă lansată de Mihai Gruia cuprinde și o secțiune unde vizitatorii pot găsi cele mai noi informații din industria muzicii și pot afla care sunt planurile de viitor ale cântăreților preferați.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie