87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Roger Waters anunţă „Another Brick in the Wall: The Opera”
Inapoi

Roger Waters anunţă „Another Brick in the Wall: The Opera”

07.03.2016

O operă bazată pe albumul „The Wall” din 1979 al celor de la Pink Floyd, având o colaborare dintre Opera din Montreal și basistul și compozitorul Roger Waters, va avea premiera în Quebec în martie 2017.

Waters a fost în decursul săptămânii trecute la Montreal pentru a discuta deja despre producție. Opera va fi inclusă în seria de evenimente care vor sărbători aniversarea de 375 de ani a orașului.

Inițial, Watters a refuzat oferta de a colabora cu opera, dar după ce i-a fost trimisă muzică de la producție, și-a schimbat părerea. A admis că nu s-a așteptat să fie atât de mișcat și a abordat proiectul cu mare entuziasm. Roger servește ca libretist a operei The Wall, iar muzica este compusă de Julien Bilodeau. Dirijorul Alain Trudel va ghida Orchestra Metropolitană pentru opera The Wall, care va avea premiera pe 11 martie 2017.

Povestea din spatele The Wall a luat naștere parțial dintr-un incident din 1977 care a avut loc pe Stadionul Olimpic din Montreal, la un concert Pink Floyd. Atunci Waters a scuipat în față un fan care încerca să urce pe scenă.

În decembrie, Waters a lansat un film documentar, Roger Waters: The Wall, despre turneul solo în care a cântat întregul album. Roger Waters a cântat în premieră la București pe 28 august 2013 în fața a aproximativ 50000 de oameni.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie