87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Rochia purtată de Marilyn Monroe în "Unora le place jazz-ul" va fi scoasă la licitaţie
Inapoi

Rochia purtată de Marilyn Monroe în "Unora le place jazz-ul" va fi scoasă la licitaţie

15.04.2016

Rochia neagră cu strasuri purtată de Marilyn Monroe în filmul "Some Like It Hot" ("Unora le place jazzul") va fi scoasă la licitație în luna noiembrie, alături de alte obiecte personale care i-au aparținut actriței provenite dintr-o colecție privată, notează agerpres.ro. Între acestea, costumații de film, ținute personale, mănuși de seară și bijuterii, purtate de actriţă în filmele "Gentlemen Prefer Blondes", "Let's Make Love", "The Misfits" sau "How to Marry a Millionaire".

Colecția britanicului David Gainsborough Roberts este estimată la cel puțin 3 milioane de dolari, potrivit casei de licitații Julien's Auctions, iar rochia din "Some Like It Hot" (1959), film care i-a adus lui Marilyn un Glob de Aur, ar putea atinge suma de 400.000 de dolari. Colecția va fi prezentată în mai multe țări înainte de licitația de la Los Angeles (19 noiembrie).

Cea mai scumpă piesă licitată, ce i-a aparţinut lui Marilyn Monroe, este rochia din celebra scenă filmată la gura de metrou, în producţia "The Seven Year". Aceasta s-a vândut cu 5,5 milioane de dolari în urmă cu cinci ani.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie