87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Robbie Williams plănuieşte relansarea sa în muzică alături de Kylie Minogue
Inapoi

Robbie Williams plănuieşte relansarea sa în muzică alături de Kylie Minogue

30.05.2016

Fostul membru al trupei Take That, cântăreţul britanic Robbie Williams, doreşte să înregistreze un nou duet cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue pentru o melodie de pe albumul său de revenire, potrivit The Sun, în prezent, cei doi artişi pop având contracte cu aceeaşi casă de discuri, Sony Music.

"Robbie va recrea magia muzicii pop", a declarat o sursă pentru The Sun. "Înţelegerea lui cu Sony dovedeşte că are intenţii mari pentru a reveni şi faptul că va coopta pe cineva atât de faimos pe cât este Kylie pe albumul său confirmă acest lucru. Este un pas important şi pentru Kylie întrucât şi ea doreşte să îşi revitalizeze cariera muzicală... Robbie şi Kylie sunt prieteni buni, Kids fiind un mare succes al celor doi în trecut. De aceea, Robbie a fost de părere că este timpul să facă din nou echipă."

Robbie a mai înregistrat duete cu Nicole Kidman, Kelly Clarkson, Lily Allen, Tom Jones şi Michael Buble, în timp ce Kylie a colaborat cu conaţionalii săi din Australia Nick Cave, Jason Donovan, sora sa Dannii şi cu spaniolul Enrique Iglesias, printre alţii, precizează contactmusic.com.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, anul trecut, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.


Sursa: www.mediafax.ro


Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie