87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Rihanna, şocată de interpretarea unui fan: "Uau, ce bine cântă!". Cine este tânărul care a reuşit să o uimească - VIDEO
Inapoi

Rihanna, şocată de interpretarea unui fan: "Uau, ce bine cântă!". Cine este tânărul care a reuşit să o uimească - VIDEO

25.03.2016

Rihanna a rămas uimită după ce un fan a eclipsat-o cu performanţa lui vocală incredibilă, în timpul unui concert din oraşul Cincinnati al statului Ohio, care a avut loc pe 19 martie, când vedeta i-a întins microfonul pentru un scurt moment.
În timpul concertului, Rihanna, care interpreta piesa "FourFiveSeconds", a decis să îi întindă microfonul lui Terah Jeh, un fan din faţa scenei. În acel moment Terah, care a fost cântăreţ amator în diverse coruri, a cântat atât de bine versul următor al melodiei, încât vedeta din Barbados a fost vizibil năucită.
Rihanna a distribuit pe Instagram un filmuleţ cu momentul de glorie al fanului său, cu descrierea "Uau, ce bine cântă!". Filmuleţul care a surprins, atât momentul melodios al acestui fan, cât şi reacţia de uluire autentică a Rihannei, a fost distribuit intens pe reţelele de socializare.
Turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistei, albumul "Anti", continuă. Poate că şi fanii din România vor avea ocazia să cânte un vers alături de Rihanna, având în vedere concertul de pe 14 august, din piaţa Constituţiei.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie