87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Rapperul 50 Cent va lansa un show de comedie şi muzică live
Inapoi

Rapperul 50 Cent va lansa un show de comedie şi muzică live

01.03.2016

Rapperul american 50 Cent, implicat în mai multe proiecte TV, a dezvăluit că lucrează la crearea unui show de divertisment împreună cu reţeaua de televiziune americană A&E, numit "50 Cent Presents", spectacol care va cuprinde momente de comedie şi muzică live, informează www.contactmusic.com.

Cunoscutul rapper american în vârstă de 40 de ani, faimos pentru hitul "In Da Club", joacă deja şi este producător executiv al serialului poliţist "Power", aflat la al 3-lea sezon, iar, pe 15 decembrie, 50 Cent a anunţat că va apărea în serialul de comedie "My Friend 50". În prezent, 50 Cent a dezvăluit că participă la crearea unui nou show de divertisment.

Cântăreţul, actorul, investitorul, antreprenorul şi producătorul de televiziune 50 Cent a declarat pentru revista People.com: "Lucrez la acest moment la un show TV cu reţeaua de televiziune A&E, numit "50 Cent Presents". Nu vreau să-l numesc un spectacol de varietăţi pentru că este diferit de ceea ce au văzut oamenii în trecut, dar este un program săptămânal care are sketch-uri de comedie şi muzică live. E complex", a declarat muzicianul.

Sursa: www.mediafax.ro


Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie