87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Ozzy şi Jack Osbourne pornesc la drum în noul serial “În jurul lumii cu Ozzy şi Jack”
Inapoi

Ozzy şi Jack Osbourne pornesc la drum în noul serial “În jurul lumii cu Ozzy şi Jack”

07.10.2016

"În jurul lumii cu Ozzy si Jack” este noul serial cu influenţe rock & roll. Călatoria lui Ozzy şi a lui Jack Osbourne în diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie şi unul despre celălalt, începe în exclusivitate pe HISTORY, pe 11 octombrie, de la ora 21:00.

Când Jack era mic, Ozzy era mai mereu în turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, când în viaţa lui Ozzy există mai mult echilibru şi Jack îşi poate face şi el timp, tatăl şi fiul pornesc la drum pentru călatoria vieţii lor.

Ca doi pasionaţi de istorie auto-proclamati, Ozzy si Jack pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventura ce conţine o doză bună de relaţionare tată-fiu. Seria în zece părţi se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie şi va fi presarată cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia.

Nu vor avea însoţitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o listă de locuri emblematice pe care sa le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement şi Sun Studios.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie