87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden O legătură mai puţin cunoscută între Adam Lambert şi România
Inapoi

O legătură mai puţin cunoscută între Adam Lambert şi România

17.06.2016

Americanul Adam Lambert va ajunge pentru prima oară în România cu ocazia concertului pe care îl va susţine alături de trupa Queen pe 21 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Însă artistul are o legătură mult mai puternică cu ţara noastră decât s-ar fi crezut.

Străbunicii din partea mamei lui Adam Lambert sunt de origine română. În cadrul unui interviu oferit pentru Digi24 la Londra, artistul a declarat că este nerăbdător să ajungă în România, să descopere mai multe despre rădăcinile sale.

Adam Lambert s-a născut pe 29 ianuarie 1982 în Statele Unite ale Americii şi a cunoscut faima odată cu participarea la show-ul de televiziune American Idol. După o prima apariţie împreună cu trupa Queen, în 2009, în finala show-ului, urmată de o reprezentaţie memorabilă pe scenă MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit într-un timp foarte scurt o prezenţă nelipsită din formula live a trupei. În perioada 2012-2013 au susţinut împreună numeroase concerte şi show-uri televizate, iar în 2014 – 2016 au urmat turnee sold-out în toată lumea.

Show-ul Queen şi Adam Lambert de pe 21 iunie, din Piaţa Constituţiei, face parte din turneul european al trupei. Biletele pentru Gazon B sunt vândute integral, însă fanii mai au la dispoziţie bilete la sume cuprinse între 220,5 şi 535,5 lei.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie