87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica „Mini-UNTOLD” la mare
Inapoi

„Mini-UNTOLD” la mare

11.04.2017

Reprezentanţii UNTOLD şi ai Primăriei Constanţa pregătesc un proiect care să aducă un plus de imagine litoralului românesc, deschizând şi mai mult apetitul străinilor pentru litoralul Mării Negre.

Festivalul NEVERSEA îşi va deschide porţile, pentru prima dată, în perioada 7 - 9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experienţa muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică.

Potrivit Adevărul, „peste 100 de artişti internaţionali de top, printre care nume ce au făcut senzaţie la UNTOLD, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie. Drumul spre insula misterioasă, unde timpul stă în loc, va începe pe plaja NEVERSEA, în zona Faleză Nord din Constanţa, aceasta fiind una dintre cele mai mari plaje de pe litoralul românesc, măsurând peste 200.000 de metri pătraţi. Timp de trei zile, cele şapte scene amplasate pe ţărmul mării îi vor ajuta pe cei peste 150.000 participanţi să redescopere diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, magia naturală a Mării Negre şi, bineînţeles, răsăritul la malul mării”, arată organizatorii festivalului.

Preţul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 de lei, iar cei care se înregistrează pe www.neversea.com vor avea şansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la preţul promoţional de 200 de lei. Abonamentele VIP vor fi disponibile de la 600 de lei. Prima rundă de abonamente va fi disponibilă începând de miercuri, 12 aprilie, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie