87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Michelle Obama cântă alături de Missy Elliott, Kelly Rowland şi Kelly Clarkson
Inapoi

Michelle Obama cântă alături de Missy Elliott, Kelly Rowland şi Kelly Clarkson

17.03.2016

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a înregistrat în colaborare cu Missy Elliott, Kelly Rowland şi Kelly Clarkson, un single în scopuri caritabile, notează adevărul.ro. „This Is For My Girls“ a fost compus de Diane Warren, cea care semnează şi hiturile „I Don't Want To Miss A Thing“ (Aerosmith) şi „Un-Break My Heart“ (Toni Braxton) şi care descrie cântecul drept un „imn strident, de emancipare a fetelor“.

Michelle Obama a lansat piesa cu câteva ore înainte de a participa la o conferinţă organizată la Festivalul South by Southwest din Austin. La acest eveniment, Prima Doamnă a vorbit despre o iniţiativă ce are ca scop creşterea ratei de şcolarizare în rândul adolescentelor din lumea întreagă. Printre celelalte cântăreţe care au colaborat cu Michelle Obama se numără Janelle Monae, actriţa şi cântăreaţa Lea Michele si actriţa Zendaya, o vedetă a serialelor produse de Disney. Toate încasările care vor fi generate de comercializarea single-ului vor fi donate în beneficiul iniţiativei Let Girls Learn.

Michelle Obama nu se află la prima experienţă de acest gen. La sfârşitul anului trecut, ajutată de Jay Pharoah, de la „Saturday Night Live“, a lansat un videoclip rap prin intermediul căruia îi îndeamnă pe copii să urmeze studii superioare.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie