87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Mesajul lui Enrique Iglesias pentru fanii din România înaintea concertului său de la Bucuresti
Inapoi

Mesajul lui Enrique Iglesias pentru fanii din România înaintea concertului său de la Bucuresti

05.05.2016

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias, care concertează la Bucureşti, pe 12 mai, în pavilionul central al Romexpo, de la ora 20:00, evenimentul făcând parte din turneul "Sex and Love", le-a transmis fanilor români un mesaj pe contul său de Facebook, promiţându-le "un spectacol uimitor".

Concertul starului Enrique Iglesias este foarte aproape, iar acest lucru a fost resimţit de organizatorii evenimentului şi prin prisma numărului mare de rezervări şi cereri de bilete din ultimele zile.

După 14 ani, de la primul concert susţinut în România, cei mai înfocaţi admiratori ai starului latino-pop, au reacţionat cu entuziasm uriaş la vestea show-ului "Sex and Love”.

Astfel, joi, 12 mai, începând cu ora 20:00, aproximativ 9.000 de spectatori vor lua cu asalt pavilionul central al Romexpo pentru a savura experienţă live a mega producţiei artistice care face înconjurul lumii cu mare succes.

Locurile alocate categoriilor VIP şi Fan Pit au fost ocupate în totalitate, însă persoanele interesate îşi mai pot achiziţiona bilete la categoriile Standing sau Standing etaj 1+2. Preţurile acestora sunt de 299 lei şi 198 lei, în funcţie categoria de loc.

Biletele pot fi cumpărate atât online prin eventim.ro

Până în prezent, au fost vândute peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor lansate de Enrique Iglesias, care a mai concertat la Bucureşti în 2002



Sursa: www.mediafax.ro



Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie