87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Mariah Carey a dezvăluit când va avea loc căsătoria sa cu miliardarul australian James Packer
Inapoi

Mariah Carey a dezvăluit când va avea loc căsătoria sa cu miliardarul australian James Packer

18.03.2016

Mariah Carey se va căsători cu logodnicul său, James Packer, în cadrul unei ceremonii intime pe insula Barbuda din Caraibe, în această vară, la doar şase luni după ce cuplul s-a logodit în New York, la finalul anului trecut.
Cântăreaţa pop în vârstă de 45 de ani va merge în faţa altarului împreună cu James Packer într-o ceremonie intimă în luna iunie a acestui an. Alături cu miliardarul australian, care este afacerist şi are 48 de ani, va invita la nuntă în jur de 50 de persoane, prieteni apropiaţi ai cuplului precum şi membri ai familiei acestora. Programul din prezent al artistei este extrem de încărcat, aceasta pregătindu-se pentru primul său turneu în Europa din ultimii 10 ani. Vestea a venit la o zi după ce diva a dezvăluit faptul că va avea propria sa emisiune tip reality show, ‘Mariah’s World’.
În timp ce seria de episoade va permite spectatorilor să părtundă în culisele vieţii luxoase a cântăreţei, să privească reşedinţa sa din Las Vegas, precum şi să îi vadă pe cântăreţii săi care fac backing vocal şi pe dansatorii muzicienei, aceştia nu îi vor putea vedea în emisiunea respectivă pe gemenii săi de patru ani, pe care îi are împreună cu fostul său soţ, Nick Cannon.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie