87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Loredana duce show-ul caritabil "Imaginarium" la New York, în teatrul în care a cântat Frank Sinatra
Inapoi

Loredana duce show-ul caritabil "Imaginarium" la New York, în teatrul în care a cântat Frank Sinatra

21.04.2016

Cântăreaţă Loredana va susţine, pe 13 mai, concertul "Imaginarium" în sala de concerte Webster Hall, din Manhattan, New York, încasările urmând să fie folosite pentru programul "Cărţile Copilăriei".

Împreună cu trupa sa, Loredana va cânta într-una dintre cele mai vechi şi mai faimoase săli de concerte din Manhattan, Webster Hall, un loc frecventat de Scott Fitzgerald, Man Ray sau Marcel Duchamp în anii 20, dar şi o sală de concerte în care au cântat sau înregistrat Ray Charles, Elvis Presley, Frank Sinatra sau Prince, Sting, Eric Clapton şi U2.

Concertul, o reinterpretare a celei mai recente producţii majore a Loredanei – "Imaginarium", este unul caritabil, încasările urmând a fi folosite pentru dezvoltarea programului "Cărţile Copilăriei", iniţiat de Asociaţia Curtea Veche, program care urmăreşte combaterea analfabetismului în rândul elevilor din satele româneşti.

Evenimentul va avea loc pe 13 mai. Biletele, disponibile pe ticketweb.com, costă 95 de dolari (acces general) sau 175 de dolari (VIP).


Sursa: www.mediafax.ro

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie