87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden "Legenda lui Tarzan" ajunge în cinematografele din România
Inapoi

"Legenda lui Tarzan" ajunge în cinematografele din România

08.07.2016

Filmul de aventură "Legenda lui Tarzan", cu Alexander Skarsgard în rolul principal, are premiera pe marile ecrane din România pe 8 iulie. În distribuţie îi vom regăsi pe Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Jim Broadbent şi pe dublu laureatul Premiului Oscar, Christoph Waltz.

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui, Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială. Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie, notează mediafax.ro.

Filmul este regizat de David Yates, cel care a semnat ultimele patru producţii "Harry Potter", iar filmările au fost realizate în studiourile Warner Bros., Leavesden, în Gabon, Africa, dar şi în Italia şi Marea Britanie.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie