87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Lars Ulrich: "Noul album Metallica va fi gata vara aceasta"
Inapoi

Lars Ulrich: "Noul album Metallica va fi gata vara aceasta"

31.05.2016

Lars Ulrich a vorbit într-un interviu despre stadiul în care se află noul album Metallica. Conform bateristului, discul va fi gata vara aceasta, declarându-se extrem de mulțumit de implicarea producătorului Greg Fidelman.

Lars Ulrich a dat fanilor Metallica o veste foarte bună. Într-un interviu pentru Metal Forces, toboșarul a dezvăluit că albumul așteptat de 8 ani intră luna viitoare în ultima etapă de producție.

"Ne apropiem de încheierea procesului creativ și începem deja să ne gândim la următoarea etapă, a împărtășirii acestui album universului. În luna iunie ne vom da seama efectiv în ce direcție să mergem cu el: cum se va numi și ce piese vor fi în tracklist."
Metallica a lucrat pentru noul album cu producătorul Greg Fidelman, de care Lars Ulrich este extrem de mulțumit. Fidelman a mai colaborat cu trupa pentru albumele ”Lulu” și ”Death Magnetic”, producând și mixând discuri și pentru Black Sabbath, Slayer, Red Hot Chili Peppers, Neil Diamond.

”Începând cu vara trecută, Greg Fidelman s-a ocupat de acest album 24 de ore pe zi/ 7 zile pe săptămână. A făcut o treabă extraordinară, și-a pus inima și sufletul în fiecare secundă din viața sa pentru a ne ajuta să producem acest album.”
Deși este convins că discul va fi gata vara aceasta, Lars nu a făcut nicio promisiune în ce privește data lansării.

"Dacă albumul nu va fi lansat anul acesta, nu se va întâmpla pentru că albumul nu e gata. Se va întâmpla din cauza nu știu cărui factor cosmic, ce ne va determina să credem că ar fi mai bine să-l păstrăm pe anul viitor. Dar albumul va fi gata vara aceasta."
Pe 16 aprilie, Metallica a sărbătorit Record Store Day printr-un concert la Rasputin Music din Berkeley, un cunoscut magazin de muzică ce susține activitatea caselor de discuri independente. La eveniment au participat atât fani, cât și câțiva vechi prieteni ai formației, printre care Ray Burton, tatăl regretatului basist Metallica, Cliff Burton, toboșarul trupei Faith No More, Mike Bordin, și Jonny și Marsha Zazula de la Megaforce Records, casă de discuri cu care Metallica semna în 1983. Concertul a putut fi urmărit online, trupa urcând înregistrarea și pe Facebook, pentru a oferi și publicului larg ocazia de a-i vedea pe scenă.


Sursa: www.infomusic.ro

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie