87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Lady Gaga va juca iarăşi rolul Contesei în noul sezon al "American Horror Story"
Inapoi

Lady Gaga va juca iarăşi rolul Contesei în noul sezon al "American Horror Story"

07.03.2016

Lady Gaga a confirmat că va juca rolul Contesei şi în sezonul şase al serialului "American Horror Story", după ce a debutat pe micile ecrane în "American Horror Story: Hotel", obţinând Globul de Aur pentru performanţa artistică. Anunţul făcut de Gaga iese la iveală la cinci luni după ce Ryan Murphy, creatorul şi producătorul serialului "American Horror Story", a dezvăluit, într-un mesaj postat pe Twitter, că ar fi încântat să lucreze din nou cu Gaga.
"Lady Gaga a fost strălucitoare în sezonul cinci, aşa că am rugat-o oficial să se alăture echipei care va lucra pentru sezonul şase", a scris Ryan Murphy în mesajul postat pe Twitter în luna octombrie 2015, adăugând "Hai Lady Gaga, spune «da!»".

Respectul dintre cei doi este mutual, căci Lady Gaga s-a referit la Ryan Murphy anul trecut folosind cuvintele "sufletul meu pereche în creaţia artistică".Gaga nu este singura din distribuţie care îşi va relua rolul în sezonul şase al serialului, actriţa Angela Bassett confirmând, de asemenea, că va face parte din echipă.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie