87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Lady Gaga şi Joe Biden atrag atenţia asupra agresiunilor sexuale
Inapoi

Lady Gaga şi Joe Biden atrag atenţia asupra agresiunilor sexuale

01.04.2016

Lady Gaga va participa alturi de vicepreşedintele american Joe Biden la un miting al Universităţii din Nevada, pe 7 aprilie, pentru a atrage atenţia asupra agresiunilor sexuale, notează agerpres.ro. Cei doi s-au întâlnit prima oară la premiile Oscar din februarie, când vicepreşedintele american a atras atenţia asupra campaniei sale "It's On Us", care pledează pentru responsabilitatea colectivă pentru a pune capăt asaltului de agresiuni sexuale din campusurile americane.

Într-un interviu pentru Billboard.com pentru a promova evenimentul, Biden a apreciat că "Lady Gaga este o femeie curajoasă şi sinceră. Este o supravieţuitoare care a avut curajul de a vorbi şi ştiu cât de dificil poate fi. Am discutat îndelung şi îi admir curajul. Acest lucru este vizibil. Încurajează multe femei să vină în faţă şi să vorbească."

Cântăreaţa a dezvăluit în 2014 că a fost violată de un producător pe când avea 19 ani. Piesa "Til It Happens To You" a fost nominalizată la categoria Cel mai bun cântec, la ediţia din acest an a premiilor Oscar.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie