87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden James Bond, in formatie completa la Madame Tussauds
Inapoi

James Bond, in formatie completa la Madame Tussauds

17.10.2015

Statui din ceara reprezentându-i pe Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig, actorii care au jucat de-a lungul timpului rolul James Bond, vor fi expuse timp de sase saptamâni la muzeul Madame Tussauds din Londra, noteaza mediafax.ro. A fost pentru prima data când s-a realizat o statuie din ceara pentru actorul George Lazenby, cel care a jucat în filmul "În slujba Majestatii sale / On Her Majesty's Secret Service".

La figurile din ceara au lucrat 10 artisti, timp de patru luni, fiecare statuie costând 150.000 de dolari. A fost nevoie de sute de straturi de vopsea cu ulei pentru a da tonul perfect pielii si fiecare fir de par a fost plasat manual, timp de sase saptamâni.

"Suntem încântati sa prezentam acest line up mai întâi la Londra si nu este un moment mai bun decât saptamâna de dinaintea lansarii celui de-al 24-lea film din aceasta franciza incredibila. Acum, fanii seriei Bond pot admira toate cele sase figuri ale personajului", a declarat Edward Fulle, directorul general al Madame Tussauds din Londra.

Cea mai noua productie James Bond, cu Daniel Craig în rol principal, va fi lansata pe 26 octombrie în Marea Britanie si pe 6 noiembrie în restul lumii. Începând cu 1 decembrie, figurile din ceara vor porni într-un turneu prin spatiile Madame Tussauds din lume.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie