87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Irina Rimes a lansat "Навсегда", prima sa melodie în limba rusă
Inapoi

Irina Rimes a lansat "Навсегда", prima sa melodie în limba rusă

14.09.2021

Irina Rimes și-a bucurat fanii cu o lansare în limba rusă. "Навсегда" marchează, de asemenea, și colaborarea cu rapperul Jah Khalib.

Versurile melodiei au fost scrise de cei doi artiști alături de DARA, iar la partea instrumentală a colaborat și Alex Cotoi. "Навсегда / Pentru totdeauna" este o piesă ce vorbește despre o poveste de dragoste încheiată, de la care ne luăm rămas bun "pentru totdeauna".


"Nu știu cât o sa înțelegeți din ce zic, mă refer la cei care nu vorbesc limba rusă, dar cu siguranță o să simțiți ceva când o să ascultați piesa asta. E o piesă care-și face singură drum. Singură și-a făcut drum de la Dara până la mine, apoi a trecut pe la Alex Cotoi și după ce am ambalat-o frumos și i-am pus fundiță, și-a croit drum către Jah Khalib. De la noi urmează să-și ia zborul către voi. Sper sa aibă un drum cât mai lung", a scris Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului trecut şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremia sau Raluka).


Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie