87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Inna, „aere” internaționale
Inapoi

Inna, „aere” internaționale

05.04.2017

Inna nici nu visa să se bucure măcar de o parte din notorietatea pe care-o are acum. Cel puțin așa mărturisea pe când era doar o puştoaică anonimă de la malul mării.

Odată urcată pe cai mari, însă, pretenţiile artistei au crescut simţitor. Umblată peste mări şi ţări, ea şi-a dobândit şi statutul de star internaţional, Acum, Inna a ajuns să fie o prezenţă tot mai activă şi pe scenele autohtone.

Cu mult mai multe spectacole în ţară, în ultima perioadă, artista are mare grijă de imaginea sa și a ajuns să-şi negocieze la sânge orice contract, mai ales show-urile private.

Potrivit Monitorul Expres, Inna solicită, ca în timpul prestaţiei sale, să nu fie filmată nici măcar cu telefoanele mobile şi nici fotografiată, excepţie făcând cazurile în care ea îşi dă acordul să se pozeze cu fanii.

Artista vine însoţită la concerte de bodyguarzi, care, pe lângă misiunea de a o păzi, au şi rolul de a fi cu ochii-n patru la ce se întâmplă în locaţia în care cântă artista.

Vedeta a avut totodată grija să-şi ia măsuri de precauţie şi-n cazul în care cineva a reuşit totuşi s-o filmeze. Astfel, orice postare este blocată de mesajul: „Nu puteţi efectua această postare. Vă rugăm ştergeţi filmarea dacă nu aveţi dreptul de publicare”.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie