87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Hozier lansează "Better Love", soundtrack al filmului "The Legend of Tarzan"
Inapoi

Hozier lansează "Better Love", soundtrack al filmului "The Legend of Tarzan"

17.06.2016

Hozier va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Legend of Tarzan". Piesa compusă de artist pentru această peliculă se numește "Better Love" și va fi lansată în curând.

Filmul de acțiune și aventură "The Legend of Tarzan" este regizat de David Yates, cel care și-a pus amprenta regizorală și pe cunoscuta serie Harry Potter. Noua ecranizare a legendei lui Tarzan va avea premiera în cinematografele din SUA pe 1 iulie.

Ajuns în zona comercială a muzicii datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva artistului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.



Sursa: www.infomusic.ro

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie