87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Grupul ABBA s-a reunit şi va lansa în noiembrie un nou album de studio, după o pauză de 40 de ani
Inapoi

Grupul ABBA s-a reunit şi va lansa în noiembrie un nou album de studio, după o pauză de 40 de ani

08.09.2021

ABBA, legendara trupă a anilor ’70, revine după 40 de ani de absență. Artiștii au anunțat că anul acesta vor lansa cinci melodii noi. Björn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai formației, a confirmat că deja s-au reunit în studio.

„Nu mai este o chestiune de dacă, este un lucru sigur”, a declarat Björn Ulvaeus într-un interviu.

El mai spune că simplul fapt că stau împreună în studio toți patru, după 40 de ani, este copleșitor.

„Benny (Andersson – n.r.) și cu mine am scris niște cântece noi și în această toamnă vom avea muzică nouă de la ABBA. Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. V-aș fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri. A fost așa ciudat să intrăm în acel studio și să ne uităm toți patru unul la celălalt întrebându-ne „Ce-i asta?”. Totul a năvălit înapoi”, a declarat Björn Ulvaeus într-un interviu pentru The New York Times.

Ultimele melodii ABBA au fost lansate în 1981, înainte ca formația să se destrame. Trupa s-a despărțitîn 1983, iar ultima lor reprezentaţie comună a avut loc trei ani mai târziu.
    
Până acum au existat mai multe reuniuni, dar este pentru prima oară când membrii grupului simt nevoia să lanseze noi cântece într-un studio.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie