87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Green Day a lansat documentarul "Heart Like a Grenade", o incursiune in culisele "American Idiot"
Inapoi

Green Day a lansat documentarul "Heart Like a Grenade", o incursiune in culisele "American Idiot"

19.10.2015

In ziua in care a avut premiera mondiala, in cadrul celei de-a 38-a editiii a Mill Valley Film Festival, formatia Green Day a anuntat colaborarea cu Abramorama, Reprise Records si Vimeo pentru distributia documentarului "Heart Like a Grenade”, o incursiune fara precedent in culisele procesul de concepere si inregistrare a deja legendarului album "American Idiot".

Abromorama a lansat filmul in SUA in nu mai putin de 135 de cinematografe din 15 octombrie, iar pe 16 octombrie a aparut un material inedit pe Vimeo On Demand.

Pe 11 noiembrie filmul va putea fi vazut in cinematografele din mai multe tari inclusiv Australia, Canada, Cehia, Germania, Italia, Japonia, Letonia, Mexic, Noua Zeelanda, Rusia, Spania, Regatul Unit si Uruguay. DVD-ul va putea fi achizitonat incepand cu 13 noiembrie.

Surprins pe camera de catre regizorul John Roecker, "Heart Like a Hand Grenade” a fost considerat de catre multi, "un film pierdut”. Dupa mai bine de 10 de ani de la lansarea lui "American Idiot", formatia prezinta aceasta capsula rock a timpului care ne conduce in interiorul compunerii si inregistrarii operei castigatoare a trofeului Grammy. "American Idiot” a obtinut multiple discuri de platina la nivel mondial si a devenit si un show incununat de succes pe Broadway. Sentimentele care predomina aceasta privire in trecut este nostalgica, dar si perspicace, trupa stiind ca a pus la cale un material bun, dar nu stia cat avea sa fie de bun.


Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie