87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden "Frumoasa şi Bestia" revine pe marile ecrane în 2017 - TEASER TRAILER
Inapoi

"Frumoasa şi Bestia" revine pe marile ecrane în 2017 - TEASER TRAILER

24.05.2016

O nouă adaptare cinematografică a basmului "Frumoasa şi Bestia", producţie Disney, va avea premiera în primăvara anului viitor şi dispune de primul trailer, care o prezintă pentru câteva secunde pe actriţa Emma Watson (26 de ani), interpreta personajului principal feminin.

În regia lui Bill Condon, filmul îi are în distribuţie şi pe Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Ian McKellen (Cogsworth), Ewan McGregor (Lumiere) şi Emma Thompson (Mrs Potts). Basmul "Frumoasa şi bestia" a beneficiat de numeroase ecranizări de-a lungul timpului, de la pelicula din 1903 regizată de Jean Cocteau până la cea mai recentă ecranizare în variantă franceză, "La belle et la bête", de Christophe Gans, care a deschis Festivalul de Film de la Berlin din 2014, potrivit adevarul.ro.

În urmă cu 25 de ani, Disney lansa filmul animat "Frumoasa şi Bestia", care a avut încasări de 145 milioane de dolari. Cea mai cunoscută versiune a poveştii este cea semnată de Jeanne-Marie Le Prince de Beaumont, publicată în 1756.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie