87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Festival unic la Tuzla
Inapoi

Festival unic la Tuzla

06.04.2017

În perioada 29 iunie - 2 iulie, pe plaja de la Tuzla va avea loc cel mai mare festival de gen din Europa de Est. Dakini va reuni, pe o suprafață de 15 hectare de plajă pitorească, peste 100 de DJ români și străini.

Festivalul Dakini  se adresează atât comunităților internaționale familiarizate cu festivaluri precum Ozora (Ungaria), Shankra (Elveția) Boom Festival (Portugalia) sau Tree of Life (Grecia), dar și publicului din România, dornic să trăiască experiențe inedite, orientate spre dezvoltare personală și relaxare în mijlocul naturii, la malul mării, departe de zgomotul urban și rutina care inhibă creativitatea și încătușează mintea.

Pe lângă concerte, vor avea loc spectacole aviatice, workshopuri, cursuri de yoga și ateliere de artă și creație, susținute de artiști și maeștri din toată lumea.

Astfel, timp de 4 zile si 4 nopți, vor răsuna la Dakini ritmuri diverse, pentru toate gusturile și stările de spirit. Pe cele 3 scene vor evolua artiști și DJ din toate zonele muzicale și din toată lumea:

Perimetrul în care se desfășoară festivalul va fi împrejmuit, iar accesul se va face doar pe bază de brățară, ce se aplică în urma validării biletului. Nu vor exista bilete de o zi sau doar pentru weekend.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 220 și 295 de lei și cuprind accesul la toate zonele, concertele, cursurile, atelierele și activitățile din cadrul Festivalului Dakini. Taxa de campare per cort sau rulotă se plătește adițional, pentru toată perioada (65 de lei).

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie