87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Expoziţie inedită de tablouri realizate de liderul trupei Nirvana, Kurt Cobain
Inapoi

Expoziţie inedită de tablouri realizate de liderul trupei Nirvana, Kurt Cobain

21.06.2016

Obiecte de artă realizate de cântăreţul Kurt Cobain, precum şi obiecte personale, vor fi expuse într-un viitor turneu al unei expoziţii dedicate acestuia.

Jeff Jampol, managerul drepturilor de autor a mai multor artişti plecaţi către stele, printre care şi Kurt Cobain, este organizatorul acestui proiect şi a declarat pentru publicaţia The New York Times că solistul trupei Nirvana "are nişte pânze uimitoare pe care mulţi oameni nu le-au văzut sau nici măcar nu au auzit de ele".
 
Pentru acest show de artă, Jeff Jampol lucrează în colaborare cu văduva rockerului, Courtney Love, şi cu unicul lor copil, fiica Frances Bean Cobain.

Arta lui Kurt Cobain a apărut pentru prima oară în documentarul din 2015 "Cobain: Montage of Heck", al cărui producător executiv a fost Frances Bean.

După moartea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani, interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea. Trupa rock Nirvana a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în aprilie 2014.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie