87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica Ed Sheeran e în discuții cu Dani Filth (Cradle of Filth) pentru o colaborare
Inapoi

Ed Sheeran e în discuții cu Dani Filth (Cradle of Filth) pentru o colaborare

19.08.2021

Ed Sheeran nu e străin de muzica metal și e pregătit să o demonstreze. Artistul britanic l-a abordat pe Dani Filth pentru o colaborare, vocalistul trupei de extreme metal fiind intrigat de idee.

Ed Sheeran este un artist cu gusturi muzicale variate, lucru vizibil și în muzica pe care o lansează. În piesele lui, preponderent pop, se găsesc influențe de alternativ, folk, hip hop, funk, R&B și dance, cochetând puțin și cu muzica rock. Chiar dacă nu s-a simțit în lansările de până acum, în spectrul său muzical a fost inclusă, la un moment dat, și muzica metal, artistul declarând pentru The Sun că a fost fan Cradle of Filth și Slipknot.

"Ascultam death metal când eram copil. Îmi plăceau Cradle of Filth și Slipknot și toată muzica din categoria asta. Nu spun că aș putea să intru în lumea asta. Am învățat toate riff-urile acelea de chitară când eram copil. E ceva la care nu m-am gândit niciodată că aș putea face - dar o idee pe care nu aș respinge-o", delara Ed în urmă cu o lună.
 
La scurtă vreme după, Dani Filth a share-uit acest articol pe pagina sa de Instagram, provocându-l pe Ed.

"O să cred asta când o s-o văd cu ochii mei. Prietenul meu din Suffolk ar putea face o impresie bună, până la urmă. Ce ziceți de "Dracula’s Castle on the Hill"", a scris vocalistul Cradle of Filth, făcând un apropo la o posibilă nouă versiune a piesei "Castle on the Hill".

Dani Filth: "[Ed Sheeran] Mi-a spus că e dispus să facă orice, literalmente. Și că e un mare fan [Cradle of Filth]"

Ed Sheeran a luat această replică în serios și l-a contactat pe Dani Filth pe mail, invitându-l la el acasă pentru a discuta despre o colaborare.

"Ne-am trimis mail-uri. Chiar m-a contactat. Am fost invitat la el acasă. Mi-a spus că ar putea veni și el la mine, dar eu i-am amintit că eu nu dețin propriul meu bar sau sat și că ar fi mai bine dacă aș merge eu la el. Mi-a spus că e dispus să facă orice, literalmente. Și că e un mare fan. Chiar pare un tip foarte de treabă", a povestit Dani într-un interviu pentru Kerrang! Radio.

În ce privește propunerea de colaborare, Dani pare dispus să încerce.

"Dacă cineva ne spune să nu facem ceva, atunci o să facem acel lucru. Ăsta a fost motto-ul nostru mereu. Am făcut o piesă rap cu o trupă numită Twiztid, din America. A ieșit, mai degrabă, ceva asemănător cu un mashup de Rammstein și Beastie Boys, decât o piesă rap", a povestit Dani.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie