87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden E oficial: Guns N'Roses se reuneşte după 23 de ani. Unde vor susţine concerte
Inapoi

E oficial: Guns N'Roses se reuneşte după 23 de ani. Unde vor susţine concerte

28.03.2016

Rockerii de la Guns N' Roses au confirmat printr-un teaser video de pe pagina oficială a trupei că se vor reuni, după 23 de ani de la destrămare.
Unul dintre cele mai mari evenimente ale scenei muzicale va avea loc în acest an, cei de la Guns N' Roses confirmând 21 de oraşe pentru turneul trupei într-un teaser video, cu o melodie pe fundat fredonată de solistul Axl Rose şi acompaniată de chitara lui Slash, acest lucru petrecându-se pentru prima oară după 23 de ani. Noile date programate pentru turneu vor avea loc după aşteptata apariţia a trupei în cadrul Festivalului Coachella din aprilie.Nu se cunosc detalii suplimentare, însă singurele informaţii făcute publice sunt cele din cadrul unui video de 15 secunde postat pe site-ul oficial al formaţiei, pe 25 martie, în care apar numele oraşelor din SUA în care vor cânta.De asemenea, se zvoneşte că formaţia ar participa la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, din iunie, deşi toate trupele capete de listă au fost anunţate pentru acest eveniment.
Mult-aşteptatul turneu va reuni oraşe precum Atlanta, Boston, Chicago, Cincinnati, Dallas, Detroit, Houston, Kansas City, Nashville, New Orleans, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, San Diego, San Francisco, Seattle, St. Louis, Toronto şi Washington D.C.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie