87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden De ce Ed Sheeran și Adele nu au colaborat niciodată
Inapoi

De ce Ed Sheeran și Adele nu au colaborat niciodată

11.11.2021

Ed Sheeran o cunoaște pe Adele de foarte mulți ani, dar nu a colaborat niciodată cu ea dintr-un motiv destul de bine argumentat. Potrivit lui Ed, artista britanică știe deja foarte bine ce impact are muzica sa.

Cu un renume ce umple fără probleme stadioane de fani, Adele continuă să facă muzică așa cum și-a obișnuit publicul. Piesele ei planează mai mereu în zona iubirii neîmplinite, stilul ei foarte personal și intim de a scrie muzică aducându-i numeroase hituri, premii Grammy și recunoașterea la nivel internațional.

Chiar dacă s-a zvonit că Adele ar fi înregistrat o piesă cu Beyonce, acest lucru a fost dezmințit, tracklist-ul noului ei album demonstrând că artista rămâne fidelă traseului ei, extrem de bine definit. Din același motiv, nici Ed Sheeran nu a colaborat cu Adele.

"Stilul ei funcționează atât de bine, încât nu vrei să strici asta", a explicat Ed Sheeran într-un interviu pentru postul de radio WKTU.

De când o cunoaște Ed Sheeran pe Adele

Ed și Adele se cunosc de foarte mulți ani, artistul detaliind că a urmărit-o cântând pe scene foarte mici, înainte de a atinge succesul cu albumul "21".

"O cunosc de fapt de vreo 15 ani. Obișnuia să meargă în turneu cu un tip pe nume Jack Peñate. Vărul meu a fost prieten cu toboșarul lui Jack, iar ea le deschidea show-ul când era mai tânără. Stătea pe un scaun și cânta acompaniată de o chitară bas, așa că am avut ocazia de a o vedea cântând la aceste show-uri foarte, foarte intime."

După ce Adele a devenit un star global, Ed Sheeran a cunoscut și el succesul, întâlnirile cu artista britanică, de la diverse evenimente, fiind mereu plăcute.

"Ea a ajuns foarte cunoscută, eu am atins succesul cam trei ani mai târziu, și ne-am tot întâlnit. E plăcut să te întâlnești cu o persoană pe care o cunoști de atâția ani. Nu o cunosc foarte, foarte bine, dar știi cum e: suntem amândoi britanici și avem destul de multe lucruri în comun. Așa că da, e o persoană foarte drăguță."

Chiar dacă nu a avut ocazia de a colabora cu Adele, Ed Sheeran pregătește un alt featuring de impact. Artistul lansează iarna aceasta o piesă de Crăciun împreună cu Elton John.
 

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie