87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Monden Daniel Radcliffe revine pe Broadway
Inapoi

Daniel Radcliffe revine pe Broadway

14.04.2016

Actorul Daniel Radcliffe revine pe Broadway în spectacolul "Privacy", despre relaţia pe care oamenii o au cu lumea digitală şi transmiterea datelor personale pe Internet, notează mediafax.ro. Avanpremiera spectacolului va avea loc pe 5 iulie la Public Theater, New York, Radcliffe intrând în pielea Scriitorului.

Piesa, scrisă de James Graham, abordează modul în care informaţiile digitale pe care le lăsăm pe social media pot fi utilizate de către guvern şi pot compromite identităţile şi securitatea oamenilor. Este inspirată de controversatul informatician Edward Snowden, cel care va fi şi subiectul unui film lansat în viitorul apropiat, "Snowden", cu Joseph Gordon-Levitt în rolul principal.

"Respectarea intimităţii personale în ziua de azi - când toate dorinţele şi temerile noaste pot fi monitorizate şi clasificate pe măsură ce dezvăluim mai mult decât am făcut-o vreodată - este, cred, una din problemele cruciale ale timpurilor noastre", a spus autorul piesei "Privacy". Ultima apariţie a lui Daniel Radcliffe pe o scenă de teatru a fost în 2014, în "The Cripple of Inishmaan".

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie