87,8 FM Frecvența care face diferența!
Ascultă LIVE
Acum la radio
N/A cu N/A

NON STOP

Home Showbiz Stiri din muzica "Dangerous Woman" al Arianei Grande, cel mai bine vândut album al săptămânii
Inapoi

"Dangerous Woman" al Arianei Grande, cel mai bine vândut album al săptămânii

04.06.2016

Ariana Grande a reuşit să ocupe prima poziţie în topul vânzărilor de materiale muzicale din întreaga lume, cu noul ei album "Dangerous Woman", care s-a vândut în peste 175.000 de exemplare doar în SUA.

Dominând topurile din întreaga lume, "Dangerous Woman", a ocupat primul loc în topul iTunes în peste 70 de ţări. Cu vânzări de peste 175.000 înregistrate doar în Statele Unite, albumul marchează şi prima săptămână cu cele mai bune vânzări din întreaga carieră a artistei, conform Billboard.

Până acum, trei dintre piesele de pe album beneficiază de videoclipuri, acestea fiind "Dangerous Woman", "Into You" şi "Let Me Love You".

Ariana a obţinut pentru prima dată primul loc în topuri în Regatul Unit, Irlanda, Olanda, Noua Zeelanda şi Italia, dar şi în Canada, Australia sau Mexic, unde a mai ocupat prima poziţie cu albumul "My Everything", din 2014.

Între timp, primul single extras de pe album, "Dangerous Woman", continuă să urce în topuri, de pe locul 14 până pe poziţia a opta în Billboard Hot 100, săptămâna aceasta.

Istoria Brașovului in 30 de secunde

Istoria Brasovului

Câștigă o reducere de 20 % in cadrul consultatiei de specialitate nefrologie

consultatii nefrologie